ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

5ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ηλικιών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Α.Ο. ΚΑΡΕΑ 2019

Η καρδιά του Αναπτυξιακού Αθλητισμού χτυπάει το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα «Τάκης Παπαγεωργίου».

Για 5η συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα διοργανώνει το 5ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ηλικιών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ–Πονγκ) Α.Ο. ΚΑΡΕΑ 2019.

200 περίπου παιδιά, αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα, θα συμμετέχουν στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παµπαίδων – Παγκορασίδων και Μίνι Παµπαίδων – Μίνι Παγκορασίδων και θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές αθλητισμού, ανταγωνισμού, άμιλλας αλλά και υψηλού επιπέδου θέαμα.

Δέσμευση και στόχος μας στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι να διοργανώσουμε ένα τουρνουά, που θα αναδείξει τη διάθεση μας για την υποστήριξη του αναπτυξιακού αθλητισμού αλλά και τη χαρά που δίνει στο παιδί ο αθλητισμός γενικότερα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!

Σημειώνουμε ότι λόγω του Τουρνουά οι προπονήσεις των Ακαδημιών του ΑΟ Καρέα δεν θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 22 έως και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019.