ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

1η Σεβνταγιάν στις Παγκορασίδες , 1ος Δαμιανής & 5ος Βλαχάκης στους Παμπαίδες στο ΤΟΡ 8

Στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας διεξήχθη το πρωτάθλημα των κορυφαίων αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης όλων των ηλικιακών κατηγοριών της Ελλάδας  ΤΟΡ 8.

Τα παιδιά έκαναν τους καλύτερους να μιλούν για αυτά !

Τόσο ο Στράτος Δαμιανής και ο Νίκος Βλαχάκης στους Παμπαίδες όσο και η Χριστίνα Σεβνταγιάν στις Πανκορασίδες  έκαναν εμφανίσεις που απαντούν στην δουλειά που έχουν κάνει αυτά τα χρόνια ,με πολύωρη προπόνηση υψηλού επιπέδου επί καθημερινής βάσης, παράλληλα με τις σχολικές τους υποχρεώσεις  . Την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Καρέα  συμπλήρωσε ο Γιάννης Ράμμος  σαν αναπληρωματικός της κατάταξης (Νο 9)  που όμως δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί.

Τα παιδιά , μας απαντούν περίτρανα στο αν αξίζουν προσοχής , αλλά και γιατί δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από κανέναν ,αν η προσοχή μας και η εξέλιξη τους δεν θα είναι αυτή που αξίζουν οι καλύτεροι.

Ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα  νιώθει πολύ ικανοποιημένος συμμετέχοντας στην υποστήριξη των παιδιών είτε αυτό γίνεται στο υψηλότερο επίπεδο όπως το σημερινό είτε στο επίπεδο των αρχαρίων και στις αθλοπαιδιές .

Στράτο , Νίκο ,Χριστίνα και Γιάννη σας ευχαριστούμε , στις μεγάλες επιτυχίες σας αλλά και στην απλή καθημερινότητά σας μας κάνετε περήφανους !

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Το Παιδί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντο