ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

Φιλικοί αγώνες Ακαδημιών Basketball

Σάββατο, 3 Μαρτίου 2007

Το Σάββατο 3 Μαρτίου 2007 πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες Basketball στο ανοιχτό γήπεδο του Α.Ο. Καρεά, με την συμμετοχή αθλητών των ακαδημιών του Α.Ο. Καρέα και του Α.Ο. Αρίωνα.

Οι νεαροί αθλητές και των δυο ομάδων, χρονολογιών 1997 — 1998 & 1999 — 2000, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με στόχο την απόκτηση «αγωνιστικής εμπειρίας» μέσα από την συμμετοχή τους σε αγώνες με αντίπαλη ομάδα, αλλά και την νίκη της ομάδας τους.

Οι αγώνες με σύμμαχο την καλοκαιρία, αν και δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον, ήταν εξαιρετικά απολαυστικοί για τους μικρούς αθλητές, αλλά και όλους τους θεατές που γέμισαν την κερκίδα του γηπέδου, ενθαρρύνοντας κάθε στιγμή τις προσπάθειες των πολλά υποσχόμενων νεαρών παιχτών και των δύο ομάδων.

Οι προπονητές έμειναν αρκετά ευχαριστημένοι από την απόδοση όλων των παιχτών και ιδιαίτερα από την συμμετοχή των νεαρότερων αθλητών οι οποίοι και αποτελούν το μέλλον της ομάδας και του αθλητισμού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Α.Ο. Αρίωνα για την συμμετοχή και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και των δυο ομάδων!!