Χορηγοί

Η «Χορηγία» από το χθες στο σήμερα.

Χορηγία [αρχ.] 1. ΙΣΤ. μία από τις λειτουργίες στην αρχαία Αθήνα· η υποχρέωση πλούσιου πολίτη να καταβάλει τα έξοδα του χορού για το ανέβασμα δράματος στη γιορτή των Μεγάλων Διονυσίων (Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, Γ. Μπαμπινιώτη).

Σύμφωνα με τις πηγές, η χρηματοδότηση αυτή είχε θεσμοθετηθεί και παρεχόταν μέσω της φορολογίας.  Συγκεκριμένα, ο νόμος υποχρέωνε τους 120 πιο εύπορους πολίτες των 10 φυλών της Αθήνας να αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα κοινωνικών, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.  Ο χορηγός έχαιρε μεγάλου σεβασμού και θεωρείτο «ιερό» πρόσωπο για όλη τη διάρκεια της χορηγίας.  Η χορηγία αποτελούσε τιμή για τους αρίστους των πολιτών και για τον λόγο αυτό αναπτυσσόταν μεταξύ τους άμιλλα, για το ποιος θα αναλάμβανε τη χρηματοδότηση των πιο σημαντικών έργων.  Αρχής γενομένης από την πόλη των Αθηνών, ο χορηγικός θεσμός έγινε ευρύτερα γνωστός και αποδεκτός και υιοθετήθηκε στη συνέχεια και από τις άλλες ελληνικές πόλεις.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ 2017-8

 

OK Anytime Markets A.E.

Η εταιρεία OK Anytime Markets A.E. ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και από το έτος 2007 είναι βασικός χορηγός μας των τμημάτων υποδομής του Σωματείου μας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Ελληνικό και οι αποθήκες της, στο Μαρκόπουλο Αττικής, σε ένα χώρο 4.000 τ.μ., από τις οποίες διακινούνται περίπου 3.500 κωδικοί, οι οποίοι αποτελούν και το 80% του κωδικολογίου ενός καταστήματος ΟΚ!

Τα καταστήματα ΟΚ! είναι μια νέα μορφή mini super market, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 82 καταστήματα, ενώ άλλα 8 βρίσκονται υπό κατασκευή. Τα καταστήματα ΟΚ! παρά το μικρό τους μέγεθος, δεν υστερούν σε τίποτα σε ποικιλία προϊόντων από τα μεγάλα Super Markets, διότι διαθέτουν περισσότερα από 3.500 τυποποιημένα επώνυμα προϊόντα τα οποία έχουν επιλεγεί ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γειτονιάς. Σε ένα προσεγμένο κλιματιζόμενο και ευχάριστο χώρο, ο καταναλωτής διαπιστώνει ότι μπορεί να βρει τα πάντα, όλες τις μέρες της εβδομάδος, από το πρωί μέχρι το βράδυ και το πιο σημαντικό, σε τιμές που μόνο τα μεγάλα Super Markets μπορούν να προσφέρουν.

OK Anytime Markets A.E., Αφροδίτης 106, Τ.Κ. 167 77, Ελληνικό Αττικής, Τηλ.: 210-9810090

E-mail: info@okmarkets.gr URL: www.okmarkets.gr

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

Από το έτος 2004 τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι κύριοι χορηγοί των τμημάτων υποδομής (Ακαδημιών) του Σωματείου μας και οι μακροβιότεροι συνεργάτες μας σε χορηγικό επίπεδο.

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ιδρύθηκαν το 1963 και το Σχολείο στεγάσθηκε αρχικά σε κτίριο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Το έτος 1980 το Σχολείο μεταφέρθηκε στον Καρέα (Παύλου Μελά 29), σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις (800 τ.μ. στεγασμένων χώρων) και δίπλα σε ένα πευκόφυτο περιβάλλον. Το προηγούμενο έτος (2009) τα Εκπαιδευτήρια μεταφέρονται σε νέες εγκαταστάσεις στην οδό Νεάρχου 52 – 54, στην περιοχή της Ηλιούπολης (2.500 τ.μ. στεγασμένων χώρων). Το νέο κτίριο εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας, διαθέτει κλειστό γυμναστήριο, θέατρο, αίθουσα για μπαλέτο, όπως επίσης και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους. Καλύπτονται δε όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης: Προ-νηπιαγωγείο, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί κι έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και σε συνδυασμό με το έμπειρο κι επιλεγμένο διδακτικό δυναμικό εγγυάται την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, Παύλου Μελά 29, Καρέας Βύρωνας, Τ.Κ.:162 33

Τηλ.:  210-7651522  &  210-7641248

 

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΚΑΡΕΑ – Βυρίνη Μαρία

O Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ-EUROLAB είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Oργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Πληροφορικής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επί σειρά ετών η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ αποτελεί την πρώτη επιλογή εκπαιδευτικού οργανισμού ξένων γλωσσών και πληροφορικής για όλους τους Έλληνες.

Τα Κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ιδρύθηκαν το 1989 με σκοπό να παρέχουν σπουδές Ευρωπαϊκών Γλωσσών υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες των σπουδαστών της. Σήμερα είναι η 1η Δύναμη στις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική και ο μεγαλύτερος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, με 350 κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής σε λειτουργία και περισσότερους από 60.000 σπουδαστές σε μέση ετήσια βάση, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι αδιαμφισβήτητα ο LEADER στον χώρο των εκπαιδευτικών επιχειρήσεων. Παρέχει άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με προγράμματα που καλύπτουν το φάσμα των ηλικιών από παιδιά 4 ετών μέχρι ενήλικες και εξειδικευμένα επιχειρησιακά προγράμματα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες. Ειδικότερα, παρέχει παιδικά προγράμματα, προγράμματα φοιτητών, προγράμματα ενηλίκων καθώς και ειδικά εντατικά μαθήματα για πτυχία ξένων γλωσσών. Για ενημέρωση σχετικά με προγράμματα Παιδιών http://www.eurognosi.com/kids

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΚΑΡΕΑ – Μαρία Βυρίνη,

Λεωφόρος Αγ.Ιωάννου Καρέα 80 & Αντωνιάδη 1, Τ.Κ.: 162 33, Καρέας, Τηλ .: 2107648550

Unisteel Construction Company

Η εταιρεία Unisteel Μ.Ε.Π.Ε. ιδρύθηκε με διακριτικό τίτλο Uniglass Ltd από τον Κωνσταντίνο Πανάρετο ως συνέχεια της Pilkington Hellas S.A, και ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Pilkington Plc στην ελληνική αγορά.

Αρχικά είχε ως αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία υαλοπινάκων. Το 2007, η εταιρία πραγματοποιεί δυναμική είσοδο στον τομέα της οδικής ασφάλειας και δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία Συστημάτων Αναχαίτησης Οχημάτων (ΣΑΟ-στηθαία ασφαλείας). Αποτελεί σήμερα έναν κραταιό εγχώριο παίκτη στον τομέα αυτό. H Unisteel είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής εταιρείας Marcegaglia Srl σε Ελλάδα, Κύπρο και Σκανδιναβία, καθώς και της γερμανικής εταιρείας HEINTZMANN – SGGT στην Ελλάδα. Εμπορεύεται επίσης Συστήματα Απορρόφησης Ενεργειας Προσκρουσής (Crash Cushions Systems) της SMA Road Safety. Τέλος, από το 2015, μέσω της θυγατρικής Uniworks, η εταιρία αναλαμβάνει πιστοποιημένες τοποθετήσεις.

UNISTEEL Μ.Ε.Π.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΕΙΔΩΝ ΧΑΛΥΒΑ, 28ης Οκτωβρίου 2, 16233, Καρέας Βύρωνας
Τηλ: +30 210 96 00 920, FAX: +30 210 96 00 707, E-mail: info@unisteel.gr

Πρότυπος Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ρούλα Μακρή

Ο Πρότυπος Φροντιστηριακός Οργανισμός «Ρούλα Μακρή» λειτουργεί στο Παγκράτι εδώ και 20 χρόνια. Αποτελεί το κύριο κέντρο μάθησης και προετοιμασίας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της ευρύτερης περιοχής του Παγκρατίου και όχι μόνο πλέον καθώς λειτουργούν και δύο παραρτήματα στον Καρέα και το Βύρωνα. Η εμπιστοσύνη και η γόνιμη συνεργασία με την περιοχή μας ανέδειξε σε έναν από τους μεγαλύτερους φροντιστηριακούς οργανισμούς πανελλαδικά. Ο Φροντιστηριακός Οργανισμός «Ρούλα Μακρή» έχει βοηθήσει πολλούς μαθητές να εισαχθούν στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και σε πολλές των περιπτώσεων, στα πλέον περιζήτητα.

Η γνώση, η εμπειρία και η σοβαρότητα σε συνδυασμό με την οργάνωση αποτελούν βασικές προϋποθέσεις, ώστε ο μαθητής να αισθανθεί την ασφάλεια που χρειάζεται με αποτέλεσμα να αφοσιωθεί στο έργο του. Οι χιλιάδες των επιτυχόντων στις πρώτες τους επιλογές καθώς και το ότι ο Φροντιστηριακός Οργανισμός «Ρούλα Μακρή» είναι η αποκλειστική επιλογή των πιο απαιτητικών μαθητών, δημιουργούν την ευθύνη για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας και των πρωτοποριακών συνθηκών μάθησης που απολαμβάνουν όλοι οι μαθητές.  Έτσι, τώρα πια ο πήχης βρίσκεται αξεπέραστα ψηλά για τους άλλους.

Φροντιστηριακός Οργανισμός «Ρούλα Μακρή» Καρέας, 28ης Οκτωβρίου 2,  ΤΚ 16233, Τηλ.: 210 76.00.150,

http://roulamakri.gr, E-mail: kareas@roulamakri.gr

Ταπητοκαθαριστήριο ΡΕΪΖΙΔΗΣ

Το όνομα Ρεϊζίδης είναι σήμερα συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό, την υπεύθυνη φροντίδα και την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στα χαλιά.  Η κατασκευαστική μας πείρα που έχει τις ρίζες της στη Σπάρτα της Μ. Ασίας μεταφέρεται στις αρχές του αιώνα στην Αθήνα διαδίδοντας την πλούσια ποικιλία σχεδίων, την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μεράκι στην ύφανση των χειροποίητων χαλιών Σπάρτα.

Με ιδιόκτητη μονάδα  κατασκευής νημάτων και ειδικά εκπαιδευμένες υφάντρες στήνουμε τους αργαλειούς μας σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλουμε έτσι στην ανάπτυξη  και περεταίρω διάδοση της χειροποίητης ταπητουργίας στη χώρα μας.  Το 1956 σε μία προσπάθεια επέκτασης του τομέα των δραστηριοτήτων μας, ιδρύουμε τα ταπητοκαθαριστήρια Ρεϊζίδης καθώς και τα πρώτα εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα.

Ταπητοκαθαριστήριο Ρεϊζίδης, Β. Αντωνιάδου 13, Βύρωνας, Τηλ: 210 7654000

Αθλητική  Εταιρεία Nickan.

H Ελληνική Αθλητική  Εταιρεία Nickan είναι μια Ομάδα, μια Οικογένεια που αυξάνει την δυναμική της πορεία κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων στο χώρο του αθλητικού, διαφημιστικού και επιχειρησιακού δώρου εξασφαλίζοντας στο καταναλωτικό κοινό, αθλητικό και μη, την πλήρη εξυπηρέτηση του. Συνεχίζουμε δυναμικά με την ίδια ποιότητα και εξυπηρέτηση με την οποία λειτουργεί εδώ και πάνω από δέκα χρόνια.

Η Εταιρεία διαθέτει μονάδα παραγωγής με εξειδικευμένα τμήματα. Το διαφημιστικό τμήμα που λειτουργεί παράλληλα με το αθλητικό έχει εισχωρήσει στο χώρο του επιχειρησιακού δώρου προσφέροντας έξυπνες λύσεις για σωστή προβολή και προώθηση.  Η άρτια εξυπηρέτηση και η αμεσότητα αποτελούν τα όπλα της Εταιρείας για σωστές και επιτυχημένες συνεργασίες.

Nickan, Καστοριάς 37 Γέρακας, Τηλ.: 2106232222

http://www.nickan.gr,  E-mail : nickan@nickan.gr

 

Copyright © 2024 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

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