Εγκαταστάσεις

8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010  Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα…

“Οι εγκαταστάσεις μας  είναι ότι πολυτιμότερο μετά τα παιδιά…” .

Αν αντιληφθούμε ότι χωρίς αυτές δεν μπορείς να έχεις παιδιά … , ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα δίνει μεγάλη έμφαση στην συντήρηση και  αξιοποίηση των όποιων χώρων του έχουν παραχωρηθεί για να παρέχει τις υπηρεσίες του στην νεολαία.

Στον χώρο των ανοικτών εγκαταστάσεων βρίσκεται  η κλειστή αίθουσα του Αστικού Κέντρου Καρέα  και τα ανοικτά γήπεδα Basketball – Volleyball ,μία μικρή κλειστή αίθουσα γυμναστικής που είναι και ο μοναδικός χώρος για να αντιμετωπίσουμε την βροχή τον Χειμώνα και ένα γραφείο που λειτουργεί η γραμματεία μας  . Αυτές είναι οι εγκαταστάσεις  επί μία 30ετία φιλοξένησαν τους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Καρέα ,έχουν βέβαια ύπαρξή  και προσφορά στην νεολαία του Καρέα  πολύ παλαιότερα. Από την αναφορά της ιστοσελίδας των Βετεράνων του Α.Ο.Καρέα μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τις εγκαταστάσεις του Αστικού Κέντρου Καρέα και του ρόλου του.

Αστικό ή Συνοικιακό Κέντρο Καρέα (ΑΚΚ) , τι ήταν για την νεολαία του Καρέα και τι είναι τώρα ή μάλλον τι δεν είναι τώρα.

Κατασκευάσθηκε το 1961 και ήταν δωρεά του κράτους της Σουηδίας για τις οικογένειες των προσφύγων που είχαν έλθει και ζούσαν στον Καρέα ( Πόντιοι από Ρωσία, Έλληνες από Ρουμανία και Αρμένιοι που είχαν διωχθεί από την πατρίδα τους). Παρόμοια Αστικά Κέντρα υπήρχαν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπου κατοικούσαν πρόσφυγες.

Το ΑΚΚ υπήρξε για πάρα πολλά χρόνια η καρδιά και η ψυχή των νέων του Καρέα. Ήταν το σημείο αναφοράς της νεολαίας. Εκεί πήγαμε νηπιαγωγείο, μάθαμε χειροτεχνία, πηλό, Αγγλικά, μελέτη (διέθετε τμήματα μελέτης για το δημοτικό και γυμνάσιο), χορούς, μουσική και θέατρο. Υπήρχε δανειστική βιβλιοθήκη. Διοργανώναμε χορούς, πάρτι και εκδρομές (πήγαμε αμέτρητες εκδρομές σ? όλη την Ελλάδα).

Στην αίθουσα υπήρχαν 2 τραπέζια του Ping-Pong και μπορούσε να παίξει όποιος ήθελε. Και κυρίως στο ΑΚΚ υπήρχε το «Γυμναστήριο» όπως το λέγαμε (η σημερινή έδρα του Α.Ο.Καρέα). Εκεί παίζαμε μπάσκετ, βόλλευ, κάναμε κλασσικό αθλητισμό (υπήρχε σκάμμα για άλματα, μονόζυγα), κάναμε ενόργανη γυμναστική. Αλλά πιο πολύ παίζαμε ποδόσφαιρο, κυρίως τις ώρες που δεν λειτουργούσε επισήμως το Γυμναστήριο γιατί μας το απαγόρευαν. Ψυχή του Γυμναστηρίου, από τα μέσα του ?70, ήταν ο γυμναστής Βασίλης Σταύρου.

Το ΑΚΚ ήταν εν ολίγοις το κέντρο της νεολαίας του Καρέα. Εκεί είχαμε ραντεβού, χωρίς να κλείνουμε ραντεβού, καθημερινά όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, του Καρέα. Εκεί μέσα ουσιαστικά μεγάλωσαν γενεές και γενεές παιδιών της πόλης μας. Ήταν το Στέκι μας.

Επίσης να σημειώσουμε ότι η αίθουσα του ΑΚΚ, κατά την δεκαετία του ?60, χρησιμοποιήθηκε ως προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ομάδας του Ping-Pong και ότι εκεί έγιναν όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ping-Pong του 1982-83.

ΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΕΑ/ΚΕΦΟ (Κλειστή αίθουσα) Ping Pong

1980-2010        30 Χρόνια πινγκ πονγκ στις ίδιες εγκαταστάσεις

Έπειτα από ολυμπιάδα και άλλες σοβαρές διοργανώσεις που η χώρα μας έχει φιλοξενήσει , έπειτα από το υψηλό επίπεδο που έχει εκτινάξει  την υλικοτεχνική υποδομή του αθλήματος στα ύψη , εμείς επειμένουμε να προσπαθούμε “πατώντας στο μωσαϊκό” του Αστικού Κέντρου Καρέα, πιστεύοντας ότι η προσπάθεια πάντα ανταμείβετε όσο και αν αργεί …

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΕΑ  (Ανοικτές εγκαταστάσεις) Basketball-Volleyball

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Α.Ο.ΚΑΡΕΑ

Είναι μόλις πριν λίγα χρόνια , η εμφανής εξέλιξη της γραμματείας είναι χαρακτηριστική της συνολικής εικόνας του Αθλητικού Ομίλου Καρέα που διαφοροποιήθηκε . Το 2005 αποκτήσαμε ιστοσελίδα (την πρώτη αθλητική ιστοσελίδα του Βύρωνα), μηχανοργάνωση , χορηγίες σε διαφορετική βάση από την κλασική … χορηγοί που αναγνωρίζουν την ανάγκη στήριξης της  ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς  στην νεολαία και τον αθλητισμό και όχι την διαφήμηση τους και μόνο… , τακτική αλληλογραφία ενημέρωσης με φορείς ,γονείς ,ομοσπονδίες και τέλος  θέσαμε σαν ομάδα διοίκησης  κάποιες αρχές που θα έπρεπε στα  επόμενα χρόνια να μας χαρακτηρίζουν σαν άτομα ,σαν παρέα ,σαν ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΕΑ.

Στο Αθλητικό Κέντρο Καρέα βρίσκεται και η  γραμματεία του Αθλητικού Ομίλου Καρέα σε οργανωτική υπευθνότητα της Ελένης Παπαγιαννάκη , αυτή είναι η βάση και η καρδιά της ομάδας του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ.    Η γραμματεία λειτουργεί :

Τετάρτη: 18.00 ? 20.00
Σάββατο: 10.00 ? 13.00
Κυριακή: 10.00 ? 13.00

Λ. Καρέα & Δάφνης
Tηλ. 210 7658338
E-mail : aokarea@gmail.com

http://maps.google.com/maps/ms?hl=el&ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=204336083041300662031.0004a25fde0a0f80f3039&ll=37.95435,23.765917&spn=0.018781,0.052142&z=15

ΑΙΘΟΥΣΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ (Πλατεία Καρέα -Νικολαϊδη)

Κάτω από την Πλατεία Καρέα  στα εγκαίνεια της το 2006 ,δώθηκε και σε εμάς από τον Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά ένα γραφείο . Πιστεύοντας ότι ένας χώρος γυμναστικής για τους μεγαλύτερους αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Καρέα θα ήταν πιό χρήσιμος ,υλοποιήσαμε σιγά σιγά την ιδέα  με δικούς μας πόρους και δημιουργήσαμε ένα συμπαθητικό και φιλόξενο χώρο γυμναστικής  με βάρη ,μουσική και DVD/TV .

(επάνω) Η αρχική μορφή των γραφείων της πλατείας, που χρησιμοποιήθηκαν για λίγους μήνες.

Έπειτα από την μετατροπή των γραφείων σαν χρήσιμη αίθουσα γυμναστικής.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΜΥΡΑΚΤΗΣ

Ανάληψη Βύρωνα (Εντός σχολικού συγκροτήματος 1ου & 2ου Λυκείου Βύρωνα) Τηλ.210 76. 60 286

Το κλειστό γυμναστήριο Μυρακτής στον Βύρωνα εδώ και μερικά  χρόνια είναι η προσωρινή έδρα μας για τo αγωνιστικό τμήμα Volleyball  ,μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα τον Νοέμβριο του 2010 . Υπομονετικά αντιμετωπίζουμε την κατάσταση και φιλοξενούμαστε στις όποιες (όχι τις καλύτερες) συνθήκες  περιμένοντας μέρα με την ημέρα ότι σύντομα θα μπούμε και εμείς με την σειρά μας σε ένα αξιοπρεπές αθλητικό περιβάλλον που θα έχει την δυνατότητα αρκετών και κατάλληλων για νεαρούς αθλητές  προπονητικών ωρών αλλά και εύκολης πρόσβασης.

Το θέμα του πάρκινγκ στο κλειστό γυμναστήριο Μυρακτής αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα πρόβληματα μέταξύ αρκετών  ,είμαστε υποχρεωμένοι  να ενημερώνουμε πάντοτε τους φιλοξενούμενους μας ότι θα ταλαιπωρηθούν αρκετά μέχρι να καταφέρουν να παρκάρουν και θα πρέπει να υπολογίζουν αρκετά καλά τον διαθέσιμο χρόνο κατά την προσέλευση τους πριν τον αγώνα .

Το τμήμα Basketball Ανδρών από τον Σεπτέμβριο του 2010 , μετά την άνοδό του στην Β’ ΕΣΚΑ  , δέχθηκε  φιλοξενία  στο κλειστό γυμναστήριο της Εργάνης .

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΕΑ

Έπειτα από πολλά χρόνια το όνειρο γίνεται πραγματικότητα…

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς  χειμαρρώδης και φανερά προετοιμασμένος, επισκίασε θετικά  την Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα με την επίσκεψή του , κάνοντας στην σύντομη εισήγηση του τη σημαντικότερη δήλωση που έχει ακουστεί μέχρι σήμερα:

« Η 8η Νοεμβρίου 2010 θα είναι εκτός απροόπτου η ημέρα παράδοσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρέα ,όπου θα είναι ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, εντός του νεοαναγειρόμενου σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου Καρέα ».

το όνειρο γίνεται πραγματικότητα… !

4 Φεβρουαρίου 2010

Ο Δήμαρχος Νίκος Χαρδαλιάς   και ο Τάσσος Βαλιανάτος, εκπροσωπώντας την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα, μας ενημερώνουν για την πορεία των εργασιών, τα χρονιδιαγράμματα, τα σχέδια.

Μετράμε αντίστροφα  πλέον έως τις 8 Νοεμβρίου που εκτός απρόοπτων, θα είναι η ημερομηνία παράδοσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρέα , παρακολουθούμε και ενημερωνώμαστε  τακτικά για την πορεία του έργου,  περιμένουμε την  έναρξη των εργασιών  στο χώρο του Γυμνασίου ,που θα ξεκινήσει περίπου το Πάσχα  .

το όνειρο γίνεται πραγματικότητα… !

Δευτέρα  29/3/20010

Eξσκαφτικά μηχανήματα έπειτα από 40 χρόνια γκρεμίζουν το παλιό Γυμνάσιο Καρέα ,προετοιμάζοντας τον χώρο για την ανέγερση του νέου σχολικού συγκροτήματος  που θα περιλαμβάνει και το κλειστό γυμναστήριο του Καρέα.

το όνειρο γίνεται πραγματικότητα… !

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Θα μπορούσε να είναι …”ένα πρωταπριλιάτικο ψέμα” όμως είναι ολοκληρωμένη η κατεδάφιση του Γυμνασίου.

Ο χώρος αλλάζει, η αναμονή  και το ενδιαφέρον κλιμακώνετε , όλα κάθε μέρα που περνάει δείχνουν να είναι πιό κοντά …

το όνειρο γίνεται πραγματικότητα… !

Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Είναι άλλο ένα σκαλοπάτι  (ίσως πολύ κοντά στο πλατύσκαλο) από την μεγάλη σκάλα που ανεβαίνουμε σκαλί σκαλί 30 χρόνια μέχρι να ακούσουμε τον ήχο της μπάλας στο παρκέ του Καρέα.

Η ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΕΑ “ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Καρέα, Πόπη Γαλίκα, ο Δήμαρχος Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος του ΑΟ Καρέα, Φώντας Χολέβας. Στο πλευρό τους ο αδελφός του αείμνηστου αθλητικού παράγοντα Τάκη Παπαγεωργίου, του οποίου το όνομα θα φέρει το νέο Κλειστό Γυμναστήριο, και τα παιδιά του αείμνηστου δασκάλου και παιδαγωγού Χρήστου Αντωνιάδη, του οποίου το όνομα θα φέρει το νέο Γυμνάσιο-Λύκειο Καρέα.

Το ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΕΑ θα είναι έτοιμο να δεχτεί τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών του Καρέα τον Ιούνιο του 2011. Δεν μας απασχόλησε σχεδόν καθόλου η 7μηνη καθυστέρηση του χρονοδιαγράμματος που αρχικά είχε δωθεί ,μπροστά την εικόνα του εργοτάξιου που χτίζει ότι εμείς με όνειρα χτίζαμε στο μυαλό μας πολλά χρόνια πριν …

το όνειρο γίνεται πραγματικότητα… !

ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ  Ο ΟΣΚ απαντά με διακοπή της χρηματοδότησης του έργου!

ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ….

Αυτή την εικόνα βλέπουμε για πολλούς μήνες , από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι σήμερα τις πρώτες μέρες του 2011. Τα συνεργεία έχουν αποχωρίσει , οι εργασίες έχουν διακοπεί και τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας χτυπούν και το δικό μας έργο …

Γυμνάσιο Καρέα και Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα είναι ένα σταματημένο εργοτάξιο .

Η αναμονή είχε δώσει την θέση της στην υπομονή , ενώ με την σειρά της τώρα παίρνει θέση η αγωνία.

Ελπίζουμε …

ΑΠΡΙΛΙΟΣ2011

Το καλό νέο που είχαμε ανάγκη  έρχεται τις ημέρες του Πάσχα .

Οι εργασίες ξεκινούν ξανά !!!!

Μετά από  δεσμεύσεις που είχε δώσει  προσωπικά ,ο Δήμαρχος Βύρωνα  Ν. Χαρδαλιάς για ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ,… τελικά κερδίζει !

Στις 13 Απριλίου εκδίδεται το δελτίο τύπου  του ΟΣΚ που εντάσει στο ΕΣΠΑ , το Γυμνάσιο Καρέα και το Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα http://www.osk.gr/UserFiles/13042011_espa.pdf

28 /5/2011  Ο ρυθμός  εξέλιξης των εργασιών  είναι  εντυπωσιακός!!!

Το Κλειστό Γυμναστήριο Καρέα έχει ολοκληρώσει το πρώτο επίπεδο της βάσης , μέσα σε δύο μήνες εργασίας  και προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς !!!

Το Γυμνάσιο Καρέα έχει ολοκληρώσει και τις εργασίες με τα τούβλα !!!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η γρήγορη εξέλιξη του έργου …ευχή μας σε αυτές τις αίθουσες τον Σεπτέμβριο τη φασαρία να μην την κάνουν τα συνεργεία της κατασκευαστικής αλλά τα Παιδιά !!!

26/6/2011  Ακόμα και με την ζέστη προχωράμε ταχύτατα…!!!

Αυτή την εβδομάδα το μπετό που έπεσε, έδωσε εικόνα γηπέδου στα ξύλινα καλούπια και στα σίδερα που βλέπαμε μέχρι σήμερα . Ολοκληρώθηκε λοιπόν και η πλάκα  του αγωνιστικού χώρου καθώς επίσης και η  περιστύλια  ανάπτυξη από όλες τις κολώνες  του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρέα. Είναι το βασικό επίπεδο του γηπέδου που βλέπουμε ολοκληρωμένο πλέον ,μετά  το υπόγειο πάρκινγκ  .

Σε αυτή την πλάκα … σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο τα επόμενα χρόνια χιλιάδες Παιδιά θα τρέξουν , θα σουτάρουν , θα καρφώσουν…θα φωνάξουν!

Σε αυτό τον αγωνιστικό χώρο τα επόμενα χρόνια, χιλιάδες Παιδιά θα αθληθούν ανεξάρτητα αν θα βρέχει ή θα χιονίζει στον Καρέα  …αφήνουμε σιγά σιγά εικόνες ταλαιπωρίας του παρελθόντος που όμως μας βοήθησαν να εκτιμήσουμε  την αξία του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρέα .

Η πορεία των εργασιών είναι  ταχύτατη , όλα  προχωρούν πολύ γρήγορα , το Γυμνάσιο μας , το Γυμνάσιο Καρέα είναι σοβαντισμένο εξωτερικά και έχει πάρει σχεδόν την τελική του όψη!!!

το όνειρο γίνεται πραγματικότητα… !

2/7/2011    η εξέδρα…!

Κάθε φορά στην επίσκεψη μας  αυτό που κάνουμε από τις πρώτες ματιές μας μόλις πλησιάζουμε τον χώρο είναι να παρατηρήσουμε τι «έχουμε πλέον!

…τι έφτιαξαν αυτό το μήνα τα θαυματουργά χέρια των μαστόρων ,

…πόσο πιο κοντά στην πραγματικότητα μας έφεραν,

… πόσο ακόμα θα χρειαστεί για να βγούμε από το όνειρο…

Αυτή τη φορά είδαμε μεγάλες αλλαγές, είδαμε τη διαμόρφωση του χώρου να έχει πάρει όψη γυμναστηρίου ,

… περπατήσαμε στον «αγωνιστικό χώρο»,

…καθίσαμε στις εξέδρες ,

…ακούσαμε την ηχώ της φωνής μας έστω και αν δεν έχει κλειστεί η αίθουσα !

…κάθε φορά χρειαζόμαστε όλο και λιγότερη φαντασία για να αντικρύσουμε  το κλειστό γυμναστήριο Καρέα!

το όνειρο γίνεται  πραγματικότητα… !

Το όνειρο ΕΓΙΝΕ  πραγματικότητα…, ευχαριστώ!!!


Copyright © 2024 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

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