Χορηγοί

 Η «Χορηγία» από το χθες στο σήμερα

Χορηγία [αρχ.] 1. ΙΣΤ. μία από τις λειτουργίες στην αρχαία Αθήνα· η υποχρέωση πλούσιου πολίτη να καταβάλει τα έξοδα του χορού για το ανέβασμα δράματος στη γιορτή των Μεγάλων Διονυσίων (Λεξικό της Νέας Ελληνικής Γλώσσας, Γ. Μπαμπινιώτη).Σύμφωνα με τις πηγές, η χρηματοδότηση αυτή είχε θεσμοθετηθεί και παρεχόταν μέσω της φορολογίας. Συγκεκριμένα, ο νόμος υποχρέωνε τους 120 πιο εύπορους πολίτες των 10 φυλών της Αθήνας να αναλαμβάνουν όλα τα έξοδα κοινωνικών, αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Ο χορηγός έχαιρε μεγάλου σεβασμού και θεωρείτο «ιερό» πρόσωπο καθ? όλη τη διάρκεια της χορηγίας. Η χορηγία αποτελούσε τιμή για τους αρίστους των πολιτών και για τον λόγο αυτό αναπτυσσόταν μεταξύ τους άμιλλα, για το ποιος θα αναλάμβανε τη χρηματοδότηση των πιο σημαντικών έργων. Αρχής γενομένης από την πόλη των Αθηνών, ο χορηγικός θεσμός έγινε ευρύτερα γνωστός και αποδεκτός και υιοθετήθηκε στη συνέχεια και από τις άλλες ελληνικές πόλεις.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ 2010-11

OK Anytime Markets A.E.

Η εταιρεία OK Anytime Markets A.E. ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και από το έτος 2007 είναι βασικός χορηγός μας των τμημάτων υποδομής του Σωματείου μας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Ελληνικό και οι αποθήκες της, στο Μαρκόπουλο Αττικής, σε ένα χώρο 4.000 τ.μ., από τις οποίες διακινούνται περίπου 3.500 κωδικοί, οι οποίοι αποτελούν και το 80% του κωδικολογίου ενός καταστήματος ΟΚ!

Τα καταστήματα ΟΚ! είναι μια νέα μορφή mini super market, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτή τη στιγμή λειτουργούν 82 καταστήματα, ενώ άλλα 8 βρίσκονται υπό κατασκευή. Τα καταστήματα ΟΚ! παρά το μικρό τους μέγεθος, δεν υστερούν σε τίποτα σε ποικιλία προϊόντων από τα μεγάλα Super Markets, διότι διαθέτουν περισσότερα από 3.500 τυποποιημένα επώνυμα προϊόντα τα οποία έχουν επιλεγεί ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε γειτονιάς. Σε ένα προσεγμένο κλιματιζόμενο και ευχάριστο χώρο, ο καταναλωτής διαπιστώνει ότι μπορεί να βρει τα πάντα, όλες τις μέρες της εβδομάδος, από το πρωί μέχρι το βράδυ και το πιο σημαντικό, σε τιμές που μόνο τα μεγάλα Super Markets μπορούν να προσφέρουν.

OK Anytime Markets A.E.

Αφροδίτης 106 ? Τ.Κ. 167 77 ? Ελληνικό Αττικής
Τηλ.: 210-9810090 ? Fax: 210-9810195
E-mail: [email protected] ? URL: www.okmarkets.gr

 

GANS Sport

H επιχείρηση αθλητικού ρουχισμού και υλικού GANS Sport – Νίκος Γεωργαλάς, αποτελεί τα τελευταία χρόνια τον κύριο προμηθευτή αθλητικού ρουχισμού όλων των τμημάτων (Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης και Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης) του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΡΕΑ.

Η επιχείρηση από το έτος 1987 δραστηριοποιείται στο χώρο της εκτύπωσης αθλητικών ρούχων με αποτέλεσμα να είναι από τους κορυφαίες και πιο ποιοτικές στο είδος. Η μακροχρόνια ενασχόλησή τους με το αθλητικό ρούχο γενικότερα έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίζουν τα πάντα γύρω από τον εξοπλισμό αθλητικών σωματείων και τις ανάγκες των αθλητών και των αθλημάτων. Μετά από ώριμη σκέψη και την παρότρυνση φίλων και γνωστών που γνωρίζουν τη γνώση και τη συνέπειά τους, ένωσαν τη γνώση στο ρούχο και την τεχνογνωσία στο τύπωμα. Έτσι δημιουργήθηκε η επιχείρηση εξοπλισμού αθλητικών σωματείων GANS, η οποία διαθέτει σε υψηλή ποιότητα και μεγάλη ποικιλία αθλητικά είδη και ρουχισμό.

Η GANS Sport αποτελεί τον κύριο προμηθευτή αθλητικού υλικού της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδόσφαιρου Φτερού (Ε.Ο.Π.Φ.).

GANS Sport

Ξάνθου 2 ? Τ.Κ. 14452 ? Μεταμόρφωση Αττικής
Τηλ: 210-2827709 ? Fax: 210-2827709

E-mail: [email protected] ? URL: www.ganssport.com

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ  

Από το έτος 2004 τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ είναι κύριοι χορηγοί των τμημάτων υποδομής (Ακαδημιών) του Σωματείου μας και οι μακροβιότεροι συνεργάτες μας σε χορηγικό επίπεδο.

Τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ιδρύθηκαν το 1963 και το Σχολείο στεγάσθηκε αρχικά σε κτίριο στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Το έτος 1980 το Σχολείο μεταφέρθηκε στον Καρέα (Παύλου Μελά 29), σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις (800 τ.μ. στεγασμένων χώρων) και δίπλα σε ένα πευκόφυτο περιβάλλον. Το προηγούμενο έτος (2009) τα Εκπαιδευτήρια μεταφέρονται σε νέες εγκαταστάσεις στην οδό Νεάρχου 52 – 54, στην περιοχή της Ηλιούπολης (2.500 τ.μ. στεγασμένων χώρων). Το νέο κτίριο εκτός από τις αίθουσες διδασκαλίας, διαθέτει κλειστό γυμναστήριο, θέατρο, αίθουσα για μπαλέτο, όπως επίσης και πολλούς άλλους βοηθητικούς χώρους. Καλύπτονται δε όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης: Προ-νηπιαγωγείο, Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο. Το αναλυτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει εμπλουτιστεί κι έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και σε συνδυασμό με το έμπειρο κι επιλεγμένο διδακτικό δυναμικό εγγυάται την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Νεάρχου 52 – 54 ? Τ.Κ.  163 41 ? Ηλιούπολη Αττικής.

Τηλ.:  210-7651522  &  210-7641248

 

 

 

 

 

 

 

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΚΑΡΕΑ – Βυρίνη Μαρία

O Ευρωπαϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ-EUROLAB είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Εκπαιδευτικός Oργανισμός Ευρωπαϊκών Γλωσσών και Πληροφορικής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Επί σειρά ετών η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ αποτελεί την πρώτη επιλογή εκπαιδευτικού οργανισμού ξένων γλωσσών και πληροφορικής για όλους τους Έλληνες.

Τα Κέντρα ξένων γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ιδρύθηκαν το 1989 με σκοπό να παρέχουν σπουδές Ευρωπαϊκών Γλωσσών υψηλής ποιότητας για όλες τις ηλικίες των σπουδαστών της. Σήμερα είναι η 1η Δύναμη στις Ξένες Γλώσσες και την Πληροφορική και ο μεγαλύτερος φορέας ιδιωτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, με 350 κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής σε λειτουργία και περισσότερους από 60.000 σπουδαστές σε μέση ετήσια βάση, αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει με κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς παγκοσμίως.

Η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ είναι αδιαμφισβήτητα ο LEADER στον χώρο των εκπαιδευτικών επιχειρήσεων. Παρέχει άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με προγράμματα που καλύπτουν το φάσμα των ηλικιών από παιδιά 4 ετών μέχρι ενήλικες και εξειδικευμένα επιχειρησιακά προγράμματα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες. Ειδικότερα, παρέχει παιδικά προγράμματα, προγράμματα φοιτητών, προγράμματα ενηλίκων καθώς και ειδικά εντατικά μαθήματα για πτυχία ξένων γλωσσών. Για τον λόγο αυτό το όνομά μας είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα brands στον ελλαδικό χώρο και όχι μόνο, συνώνυμο της ποιοτικής και αποτελεσματικής εκμάθησης ξένων γλωσσών και πληροφορικής.

Οι χιλιάδες των αποφοίτων και των ενεργών, ευχαριστημένων, σπουδαστών μας κρατούν το όραμα ζωντανό και αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την συνεχή εξέλιξη της ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και για νέες κατακτήσεις στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Ελάτε σε ένα από τα κέντρα ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ και απολαύστε μια πραγματικά μοναδική μαθησιακή εμπειρία με την μέθοδο Learn® που μόνο η ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ μπορεί να σας παρέχει!

Για ενημέρωση σχετικά με προγράμματα Παιδιών http://www.eurognosi.com/kids

ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ ΚΑΡΕΑ – Μαρία Βυρίνη

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΡΕΑ 80 & ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ 1
ΒΥΡΩΝΑΣ  162 33  
Τηλ .: 2107648550

 

 «λουλούδια Χατζημπιλαδέρης»

Η επιχείρηση του Κωνσταντίνου Χατζημπιλαδέρη δραστηριοποιείται από το έτος 1989 στην εισαγωγή και εμπορία φυτών και ανθέων. Διατηρεί κεντρικό κατάστημα (ανθοπωλείο) στο Βύρωνα Αττικής επί της διασταύρωσης των οδών Φορμίωνος αριθ. 224 και Καραολή Δημητρίου, με το διακριτικό τίτλο «λουλούδια Χατζημπιλαδέρης» και υποκατάστημα (εργαστήριο) επί της οδού Αδάνων αριθ. 14 (Βύρωνας). 

Η επιχείρηση συνεργάζεται απευθείας με εγχώριους και ξένους καλλιεργητές – προμηθευτές ώστε να έχει τη δυνατότητα να εμπορεύεται λουλούδια και φυτά σε εξαιρετική ποιότητα, μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές. Με το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει αναλαμβάνει έγκαιρα, υπεύθυνα και με υψηλό επίπεδο ποιότητας και αισθητικού αποτελέσματος, ανθοστολισμούς σε γάμους, βαπτίσεις, τελετές και κάθε είδους εκδηλώσεις. Παράλληλα αναλαμβάνει την αποστολή φυτών και λουλουδιών σ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την τρέχουσα αθλητική περίοδο 2010 – 2011, συνεργάζεται σε χορηγικό επίπεδο με τον ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΡΕΑ.

λουλούδια Χατζημπιλαδέρης

Φορμίωνος 224 & Καραoλή Δημητρίου – Τ.Κ. 162 33 – Βύρωνας Αττικής.

Τηλ.: 210-7600028 – FAX: 210-7646962 – E-mail: [email protected]

PROFIX

 Η Τεχνική Εταιρία Μονωτικών & Στεγανωτικών Εφαρμογών Δ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1971 σαν ατομική επιχείρηση και από το 1995 λειτουργεί σαν Εταιρία Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ( PROFIX )  με αντικείμενο τις εργολαβίες μονώσεως Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων.

Με Ιδρυτή και πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδόπουλο καταξιωμένο όνομα στον χώρο των Μονώσεων, και με βάση την συνέπεια, τον άρτιο εξοπλισμό, τις άριστες υπηρεσίες, και την καλή ποιότητα εργασίας, δίνουν στον πελάτη την απόλυτη εμπιστοσύνη για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Σκοπός και Στόχος της Εταιρίας είναι η φιλική και ανθρώπινη σχέση, που σε συνδυασμό με την εμπειρία, την τεχνογνωσία, και την συνέπεια βάζουν υπογραφή για μια τέλεια συνεργασία και ένα τέλειο αποτέλεσμα αναλλοίωτο στο πέρασμα των χρόνων. 

 Η Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ( PROFIX )  εισάγει επί  σειρά ετών πιστοποιημένα ( iso ) υλικά, και συνεργάζεται με  Ευρωπαϊκούς Οίκους όπως : AXTER FRANCE , VETROASFALTO ITALIA , PAREXLANKO LAFARGE.Να σημειώσουμε ότι οι τεχνίτες της Εταιρίας μας συμμετέχουν σε πρακτικά σεμινάρια ειδικών στεγανώσεων που διοργανώνει η Χ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ ( PROFIX )  σε συνεργασία με τους υπεύθυνους τεχνικούς συμβούλους της AXTER ΓΑΛΛΙΑΣ, και της  PAREXLANKO LAFARGE .

PROFIX

Λ. Καρέα 78 τηλ. 210 7645974  fax 210 7645974  Email [email protected]

http://www.profix.gr/

 ΞΕΝΩΝΑΣ ΜΕΤΕΡΙΖΙ

Στον πανέμορφο από πέτρα και ξύλο ξενώνα «ΤΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ» θα βρείτε όλες τις σύγχρονες ανέσεις σε ένα παραδοσιακό κτίριο, που σε συνδυασμό με το απαράμιλλης ομορφιάς περιβάλλον σας εγγυώνται μία ευχάριστη, αξέχαστη διαμονή. Βρίσκεται στις παρυφές των Βαρδουσίων με πανοραμική θέα όλο το χωριό. Κεντρική θέρμανση, σαλόνι με τζάκι για την παροχή πρωϊνού, μπαλκόνι θέας, πέτρινη αυλή είναι στην διάθεση των πελατών.

ΜΕΤΕΡΙΖΙ  ΤΑΒΕΡΝΑ – ΞΕΝΩΝΑΣ –ΚΑΦΕ

Μαστροκωστόπουλος Κωνσταντίνος

Αθ.Διάκος Φωκίδας

(+30) 22650.63155  (+30) 22650.63201 Fax:  22650.63154

[email protected]

http://www.meterizi.gr

Copyright © 2018 ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΕΑ

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